A Graded Design

Opgericht op 15 Mei 2011, A Graded Design heeft als doel het imago van nederlandse bedrijven te verbeteren. De voor ons belangrijke eigenschappen van het ontwerpen zelf:
- Vernieuwend
- Origineel
- Relevant
- Duidelijk en herkenbaar

Elk ontwerp dat wij maken moet een betekenis voor de houder zowel als voor de consument hebben.

De naam ... A Graded Design.
Over deze is heel goed nagedacht. De naam moest zowel vertrouwen als professionalisme uitstralen. Ook was het belangrijk dat de naam een bepaalde betekenis zal hebben. A Graded Design heeft twee betekenissen:

1. De letter "A" is in Amerika het grootste cijfer wat gegeven kan worden op een rapport. Het is te vergelijken met het cijfer "10" in Nederland. Letterlijk vertaalt betekend "A Graded Design" => "Ontwerp beoordeeld met het cijfer 10".

2. De letter "A" staat ook voor de eerste letter van de voornaam van de oprichter, Andrei Sarlea. Als wij de naam van de oprichter met de letter "A" vervangen, krijgen wij "Andrei Graded Design". Letterlijk vertaalt betekend dit => "Ontwerp beoordeeld door Andrei".


Onze filosofie

" Een brand is niet alleen het gezicht van een bedrijf, een brand moet iets betekenen voor de houder, de consumenten en de wereld. "

A Graded Design